Какво може да очаквате от един уеб сайт?

Публикувано на 20. ноември 2010 в Интернет реклама

Какво може да очаквате от един уеб сайт

Това, което може да очаквате като доходност от Вашия уеб сайт, както при всеки бизнес, е пряко зависимо от това какви ресурси са отделени за развитието на проекта. Все повече българи разчитат на интернет за да намерят това, което търсят – в цифри това означава, че за последния един месец:

  • 3,600 българи са търсили „адвокатска кантора“ онлайн;
  • 2,400 българи са търсили „счетоводна фирма“ онлайн;
  • 27,000 българи са търсили „фризьорски салон“ онлайн;
  • 9,900 „салон за красота“;
  • 200,000 „дрехи“


Ние от SMG WebDesign ще Ви предложим най-добрия вариант за изработка на сайт и интернет реклама на бизнеса Ви. Както видяхте по-горе, търсенето на услуги онлайн в България се увеличава и се виждат реалните изгоди от това да се рекламираш пред българската интернет публика. Да си там където и когато хиляди потенциални клиенти търсят услугата ти е това, което SMG WebDesign предлага. Ние разполагаме с информационните ресурси и се възползваме от тях, за да Ви предложим интернет бизнес успех.

Именно това е комбинацията зад успеха на интернет присъствието на клиентите ни – изработка на сайт с изключителна функционалност, забележителен уеб дизайн, и от другата страна, успешна интернет реклама, изготвена след многоаспектен анализ на инфромационните потоци, отнасящи се до конкретния проект.

Интернет Ви предлага възможности, ние Ви предлагаме инструменти, възползвайте се!

Публикувай Какво може да очаквате от един уеб сайт? в LinkedIn Публикувай Какво може да очаквате от един уеб сайт? в Twitter Публикувай Какво може да очаквате от един уеб сайт? във Facebook Публикувай Какво може да очаквате от един уеб сайт? в Svejo.net