Изработка на динамичен уеб сайт – система за управление на съдържанието (CMS)

Публикувано на 1. ноември 2010 в Динамичен сайт, Он-лайн магазин, Система за управление на съдържанието

система за управление на съдържанието, динамичен сайт

Както вече изяснихме, динамичен уеб сайт е този, чието съдържание може да бъде променяно от собственика на сайта без да му е нужно да разполага с технически познания. За да може да предложат такава функционалност, динамичните уеб сайтовесе задвижват от софтуерно приложение наречено система за управление на съдържанието (от английски content management systemCMS). И тъй като различните бизнес нужди предполагат различна функционалности, съществуват различни типове CMS, които са на разположение да се използват.

Пример: Имате нужда от онлайн магазин – изборът е CMS за инернет магазини. Само този тип системи за управление на съдържанието ще ви предоставят нужната функционалност в едно, като количка, каталог, и много други модули.

Модулите, които ще се използват при изработка на уеб сайта са онзи, който придават допълнителна атрактивност и функционалност на уеб дизайна – новини, промоции, мърчандайзинг, рекламни модули и много други. Ние можем да Ви предложим един богат избор от модули, придавайки една допълнителна функционалност на Вашия уеб сайта, тази която ще Ви изведе на първа страница в google.

Примерът с онлайн магазинът ясно представя ролята на софтуерът (CMS), който ще задвижва сайта Ви. Но при избора на система за управление на съдържанието, освен върху функционалността, трябва да се обърне внимание на структура, стабилност, оптимизация за търсачки, поддръжка, сигурност и много други. Опита ни е сблъскал с различни типове CMS – за онлайн магазини, за фирмени сайтове, за портали, директории и т.н. Ние ще успеем да Ви предложим най-подходящата опция за Вашите нужди. В SMG WebDesign имаме опит с много от системите за управление на съдържанието с отворен код (безплатни), както и с тези създадени с комерсиална, корпоративна цел.

Публикувай Изработка на динамичен уеб сайт – система за управление на съдържанието (CMS) в LinkedIn Публикувай Изработка на динамичен уеб сайт – система за управление на съдържанието (CMS) в Twitter Публикувай Изработка на динамичен уеб сайт – система за управление на съдържанието (CMS) във Facebook Публикувай Изработка на динамичен уеб сайт – система за управление на съдържанието (CMS) в Svejo.net