Изработка на сайт според бизнес сектора

Публикувано на 13. ноември 2010 в Динамичен сайт, Малък и среден бизнес, Система за управление на съдържанието

Изработка на сайтове,уеб дизайн,фирма за уебдизайн

Изработка на сайт за недвижими имоти, изработка на сайт за адвокатска кантора, изработка на електронен магазин… Първоначалното категоризиране на сайта като статичен или динамичен не е достатъчно, за да се стартира проекта – какво ще предлага сайта? Какво съдържание ще трябва да се помести? Каква функционалност трябва да предоставя?

На тези ключови за изработка на сайт и уеб дизайн въпроси ще отговори естеството на бизнесът Ви.

Адвокатска кантора, счетоводна фирма, медицински кабинет, различните видове бизнес начинания изискват различно представяне на продукта или услугата си. При посещение на сайта Ви, крайния клиент очаква да получи подходящата информация, поднесена по най-лесния и атрактивен начин за възприемане. Ние от SMG WebDesign, като експерти в областта, ще изготвим проект за изработка на сайт, специално за бизнесът Ви. Този уеб дизайн и структура проект, съобразен изцяло с изискванията на сектора Ви, обхваща всеки един аспект от изработването на сайта Ви – функционалности на системата за управление на съдържанието, уеб дизайн, уеб мърчъндайзинг… Само след този процес, ние ще сме напълно готови на Ви предложим едно цялостно решение за уеб представянето на Вашия бизнес.

Публикувай Изработка на сайт според бизнес сектора в LinkedIn Публикувай Изработка на сайт според бизнес сектора в Twitter Публикувай Изработка на сайт според бизнес сектора във Facebook Публикувай Изработка на сайт според бизнес сектора в Svejo.net