Изработка на сайт за недвижими имоти

Публикувано на 12. декември 2010 в Динамичен сайт, Интернет реклама, Малък и среден бизнес

Изработка на сайт за недвижими имоти,Уеб дизайн за недвижими имоти

Макар и да са в кризисни времена, онлайн присъствието на услугите свързани с недвижими имоти е в постоянен позитивен прогрес. Уеб сайтовете за недвижими имоти заместват традиционните за бранша рекламни медии като вестници, брошури и т.н., добавяйки и една характеристика, която преди не можеше да се постигне лесно – брандиране на предложението Ви, чрез един уеб сайт за недвижими имоти.

Статистика – какво и колко се търси? (статистиката е на база месечни търсения в Google.bg)

  • имоти – 301,000
  • наеми – 33,100
  • апартаменти – 110,000
  • продажба имоти – 22,000
  • имоти София – 22,100
  • имоти Варна – 27,100
  • имоти Пловдив – 18,100

Изработка на сайт за недвижими имоти

Секторът изисква функционалности, които може да предложи само един динамичен сайт, затова нашето предложение е – изработка на динамичен сайт.

Уеб дизайн

Уеб дизайн, който предразполага бърза ориентация към дефакто търсеното от крайния клиент. Структура, която да предоставя един изключително подходящ уеб мърчъндайзинг.

Интернет реклама

Оптимизиране на сайта с богато на ключови думи съдържание, целящо полагане на основите за безплатна интернет реклама.

Платена Google Adwords интернет реклама, таргетирана, както към потенциални клиенти, търсещи определени ключови думи, свързани с бизнеса, така и банерна реклама.

Поради естеството на бизнеса, характерно е локализирането на предложението Ви, с други думи, ако сте ориентирани само към определен град, няма да има смисъл да се рекламирате за цялата територия на България, което предполага по-малки разходи за платена реклама, както и по-слаба конкуренция.

Изработка на сайт цена

Както обичаме да казваме, „един за всички“ не се отнася за уеб дизайн услугите, но като ориентировачна цена за изработка на сайт за недвижими имоти може да се приеме – 800лв.

Това е само първоначален и много общ анализ на предложението ни. За по-задълбочена информация, моля, свържете се с нас.

Публикувай Изработка на сайт за недвижими имоти в LinkedIn Публикувай Изработка на сайт за недвижими имоти в Twitter Публикувай Изработка на сайт за недвижими имоти във Facebook Публикувай Изработка на сайт за недвижими имоти в Svejo.net