Изработката на един уеб сайт – статичен или динамичен

Публикувано на 23. октомври 2010 в Динамичен сайт, Система за управление на съдържанието, Статичен сайт

изработка на уеб сайт,изработка на динамичен уеб сайт

Изработка на уеб сайт – реализиране на проекта. Тук се вземат решения относно вида на уеб сайта, който ще бъденаправен, домейн име и хостинг на уеб сайт, системата за управление на съдържание, ако ще е динамичен уеб сайт – модулите които ще се имплементират.

Както може би знаете, общо взето може да се насочите към изработка на статичен уеб сайт или изработка на динамичен уеб сайт – като статичният е този, който не Ви предлага контролен панел, от който Вие сами да променяте съдържанието на уеб сайтa, а динамичният е този, който Ви предлага такава функционалност.

Сред предложенията за изработка на уеб сайт на SMG Уеб Дизайн, има както изработка на статичен уеб сайт така и изработка на динамичен уеб сайт. При нас обаче има и една 3-та допълнителна оферта за готов сайт, но този момент ще бъде разгледан по-нататък (естествено, може да се свържете с нас за повече инфо за готов сайт). Това дали ще се интересувате от изработка на статичен уеб или изработка на динамичен уеб сайт, зависи напълно от изискванията на бизнеса, както и от приоритетите Ви. Разбира се, SMG Уеб дизайн ще Ви насочи към коя опция трябва да гледате, след като анализираме определящите фактори. Към статичен уеб сайт трябва да се насочат клиенти, които биха искали по-скоро брошурен сайт, а към динамичен уеб сайт – в общи линии всички други.

При изработка на динамичен уеб сайт, трябва да се обърне внимание на системата за управление на съдържанието (CMS). Това е софтуерът, който ще задвижва Вашия сайт и ще предлага нужната функционалност и модули. SMG Уеб Дизайн се занимава с изработка на уеб сайтове, които използват различни CMS. Ние можем да предложим различни по тип и функционалност CMS за динамични уеб сайтове.

Публикувай Изработката на един уеб сайт – статичен или динамичен в LinkedIn Публикувай Изработката на един уеб сайт – статичен или динамичен в Twitter Публикувай Изработката на един уеб сайт – статичен или динамичен във Facebook Публикувай Изработката на един уеб сайт – статичен или динамичен в Svejo.net