Изработка на уеб сайт – Уеб дизайн или лицето на бизнеса и предложението Ви

Публикувано на 19. октомври 2010 в Готов сайт, Динамичен сайт

Уеб дизайн,дизайн на сайт,изработка на уеб сайт дизайн

С тази статия, започваме да отговаряме на въпрос 2 от поредица „Изработка на уеб сайт за малък и среден бизнес“, анализираща процесите при изработка на уеб сайт, уеб дизайн, популяризиране на уеб сайт и т.н. Как трябва да „предложите” бизнеса си онлайн – чрез изработване на интернет сайт с дизайн изготвен спрямо бизнеса и клиентите.

Един сполучлив дизайн на сайт е лицето на Вашия бизнес. Ако една снимка е равна на 1000 думи, то един уеб дизайн – детайлна пледоария. Ето колко е важен този аспект на уеб сайта Ви.

Уеб сайт дизайн, съобразен с последните изисквания и тенденции при изработка на уеб сайт трябва да се разглежда от 2 аспекта – атрактивност и функционалност. От една страна един дизайн на сайт трябва да е релевантен на Вашия бизнес, от друга – трябва да предлага нужната функционалност на посетителите на уеб сайт.

За да е описателен за бизнеса Ви, един уеб сайт дизайн трябва да съдържа онези типични елементи, които крайния клиент е свикнал да свързва със сектора, а за да е атрактивен – трябва да предложи онази допълнителна новост, която да Ви отличи от конкуренцията. Ние от SMG Уеб Дизайн, знаем как точно се разпознават елементите типични за сектора Ви, и така важни за един уеб сайт дизайн. Ще успеем да предложим уеб дизайн елементи, които да са не само типични, а иноватовни и отличаващи Ви от другите.

Един дизайн на сайт, който е атрактивен за крайния клиент, но не му предлага нужната функционалност е толкова добър, колкото да нямате уеб сайт. При изработка на уеб сайт, уеб сайт дизайна трябва да предлага както типичната за сектора функционалност, така и онази, която ще Ви различи от другите. Посетителите на уеб сайта ще имат конкретна причина да са там, и уеб сайт дизайна трябва да им покаже как с лекота да намерят това, което търсят, а и да им предложи нещо допълнително, което да направи уеб сайта Ви „услужлив”. Ние в SMG Уеб Дизайн знаем как се правят „услужливи” сайтове, и сме готови да обсъдим с плановете Ви.

Публикувай Изработка на уеб сайт – Уеб дизайн или лицето на бизнеса и предложението Ви в LinkedIn Публикувай Изработка на уеб сайт – Уеб дизайн или лицето на бизнеса и предложението Ви в Twitter Публикувай Изработка на уеб сайт – Уеб дизайн или лицето на бизнеса и предложението Ви във Facebook Публикувай Изработка на уеб сайт – Уеб дизайн или лицето на бизнеса и предложението Ви в Svejo.net