Изработка на сайт за счетоводни услуги

Публикувано на 17. декември 2010 в Готов сайт, Интернет реклама, Малък и среден бизнес, Статичен сайт

изработка на сайт за счетоводни услуги

Както и за останалите бизнес услуги, все повече и повече българи разчитат на интернет като източник на информация, относно избор на фирма за изготвяне на счетоводството на бизнеса им. В днешни дни е наистина неприемливо, сериозна и уважаваща себе си счетоводна фирма да не управлява свой собствен сайт. Да не говорим и за допълнителните функционалности за крайния клиент, които една счетоводна фирма може да предложи на клиентите си онлайн.

Статистика – какво и колко се търси? (статистиката е на база месечни търсения в Google.bg)

Изработка на сайт за счетоводни услуги

Секторът изисква функционалности, които може да предложи само един динамичен сайт, затова нашето предложение е – изработка на динамичен сайт. Но все пак, изработка на статичен сайт също може да се приеме като приемливо предложение.

Уеб дизайн

Уеб дизайн, който да предлага възможно най-добрата навигация на сайта. Бързо ориентиране на крайния клиент към пълния набор от услуги на фирмата.

Интернет реклама

Оптимизиране на сайта с богато на ключови думи съдържание, за да се положат основите за безплатна интернет реклама.

Организиране на платена интернет реклама, която да таргетира потенциални клиенти, търсещи определени като ключови за бизнеса думи. Както и таргетирана банерна интернет реклама, която да се постави на ключови за бизнеса уеб сайтове.

Изработка на сайт цена

Спрямо казаното по-горе, цената за изработка на сайт за счетоводни услуги варира в равнищата от 450лв за статичен сайт, до 1000+ лв. за динамичен със специфични за сектора функционалности за крайния клиент.

Това е само първоначален и много общ анализ на предложението ни. За по-задълбочена информация, моля, свържете се с нас.

Публикувай Изработка на сайт за счетоводни услуги в LinkedIn Публикувай Изработка на сайт за счетоводни услуги в Twitter Публикувай Изработка на сайт за счетоводни услуги във Facebook Публикувай Изработка на сайт за счетоводни услуги в Svejo.net